Sms půjčka ihned – u koho si můžu půjčit?

06.07.2016 14:57

Krátkodobé půjčky poskytuje celá řada nebankovních společností. Jak poznáte, že je vybraná společnost spolehlivá, férová a zodpovědná? Víte u koho je SMS půjčka ihned nejvýhodnější? S výběrem krátkodobé půjčky vám rádi pomůžeme.

Nebankovní ferratum půjčka

Společnost Ferratum je průkopníkem v krátkodobých půjčkách a také první nebankovní společnost, která získala bankovní licenci. Ferratum půjčka nabízí zákazníkům celou řadu výhod – k vyřízení postačí OP, půjčka je schválena do hodiny, první půjčku zdarma pro nové zákazníky při online registraci. Chcete-li si půjčovat pravidelně a nemáte čas na internet, je sms půjčka ihned přes Ferratum dobrou volbou. Peníze obdržíte za pár minut, protože nečekáte na složité posouzení vaší žádosti o půjčku.

Krátkodobá půjčka Kredito24

Další oblíbenou společností je společnost Kredito. Její půjčka Kredito24 je nastavena tak, aby každý žadatel okamžitě věděl, zda je mu půjčka schválena. Půjčka lze sjednat on-line i pomocí SMS zprávy. Za pár minut je vaše žádost vyřízena a peníze vám jsou odeslány do patnácti minut od odeslání žádosti o půjčku.

Podle čeho půjčku vybírat?

Rychlé půjčky vybírejte podle rychlosti vyřízení, potřebných dokladů, výše RPSN či poplatku za poskytnutí půjčky, úrokové sazby. Vhodně zvolené parametry způsobí, že vaše půjčka bude levná a rychle schválena. Postačí vám k tomu jen mobilní telefon, ze kterého odešlete esemes zprávu v předepsaném formátu. Ten obecně obsahuje výši půjčky, údaje z OP, adresu, číslo OP, tel. Číslo a číslo účtu. Na základě odeslané zprávy vám přijde zpráva o zpracování požadavku a vyplacení půjčky. Ferratum půjčka je odeslána poštovní poukázkou nebo převodem na účet, půjčka kredito24 je odesílána zákazníkům na jejich bankovní účet.